Yllätysten yllätys!!! Hain postit aamulla, eikä siellä ollut mitään erityistä. Iltapäivällä hoksasin, että postiauto kävi uudestaan, mutta en ollut varma, kenen postilaatikolla. Vaan perheen pikkukaveri toi sitten iltapuoleen äidille lappusen, joka osoittautui kirjatun kirjeen noutopyynnöksi. Postia Saksasta!!! Oli pakko rynnätä postiin hakemaan lähetystä. Meillä on Saksassa ystäviä, joten toki oletin lähetyksen olevan heiltä. Mutta mitä vielä... Sieltähän tulikin Salaisen ystävän lähettämä pääsiäispaketti! Lapset heti intona, että "äiti, saako tulla katsomaan, mitä siellä on". Yhdessä sitten ihmeteltiin ja ihasteltiin. Paketti oli taas täynnä kaikkea kivaa ja jännää ja erilaista. Eikä minulla ollut aavistustakaan, että Salainen ystäväni asusteli Saksassa. Hän on muuten ihana Nami-Hiiri. (Korjattakoon, että Nami-Hiiri asusteleekin Kukkukellojen maassa, eikä suinkaan Saksassa, vaikka Saksan postia käytetäänkin.)

Huhtikuun%20paketti.jpg

Kiitos ihan miljoonasti kaikista paketeista, Nami-Hiiri! On ollut niin mun näköisiä paketteja! Tykkään kaikesta! Tästähän tuli aivan mieletön pääsiäinen! Ensi töikseen taidetaan namistella herkkukarkkeja massuun. Ja myöhemmin sitten taas reseptien kimppuun. Arvaatteko muuten, mitä tuon pahvimunan sisällä on? Siellä on hanhenmunan kuoret! Mä saan koristella ne! Tosi jännittävää!

Oli aivan mahtava SLY38-rinki! Kiitos myös ihanalle emolle! Tästä on hyvä jatkaa leipomusten parissa! Hyvää pääsiäistä kaikille - erityisesti Nami-Hiirelle! <3