Tässä resepti tuohon kokeilemaani vadelmapitkoon, josta oli kuva aiemmin.
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
3/4dl sokeria
3½dl vehnäjauhoja
75g kädenlämpöistä voita
1½dl maitoa
täytteeksi vadelmahilloa ja koristeeksi raesokeria
1.Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla.
2.Kuumenna uuni 225 asteeseen.
3.Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, sokeri ja vehnäjauhot keskenään.
4.Nypi voi kuivien aineiden joukkoon.
5.Lisää maito ja sekoita.
6.Kaada taikina vuokaan.
7.Tee keskelle taikinaa pitkittäinen ura ja täytä se vadelmahillolla.
8.Ripota raesokeria molemmille reunoille.
9.Paista uunin keskitasossa noin 35 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.